Linggo, Enero 31, 2010

Milloin lakkaat pitämästä isästäsi liikaa

Kirjoitan nyt suomeksi, koska on harjoiteltava suomenkielen kirjoituksiin.

Ensinnäkin, minusta on hyvin kummallista kun pidän miespelureita vähän säälittävinä ja saamattomina. Niin minusta tälläinen kun herra J, joka ei edes puhu suomea vaan on jostain Washingtonista ja puhuu naisille kuin koirille - niin miksi sillä on aina niin paljon naisia, tai ainakin bileissä ja vielä sellaisia kivan näköisiä, itseäni mitenkään kehuskelematta.
En muista kuinka me päädyttiin pitämään niin kivaa, kai se oli se tilanne kun se repi minua hiuksista ja käskyili, samalla kun tuore tuttavuus tyttö järkyttyi ja nettikaverilla tipahti leuat lattiaan. Nettikaveri, poika joka oli pukeutunut kunnolla ja tarjonnut drinkkejä naisille jotka eivät lämmenneet. Ja kuinka kornia voi olla ottaa kännykkäkameralla kuvia naisten kanssa, mutta se on vain pisteitä pistetaulukkoon (siis kuvakansioon) naamakirjassa!
Sattunut ei ole mitenkään paha, vaan lähes huvittava kun tätä miestä näkee asiakkaana tai ohi mennen kun kävelee äidin kanssa ja se tulee siihen "behave!"
Ulkomaalaiset! Tai graafikot! .. Valokuvaajat!

En ole sittenkään varma mitä olen mieltä elämäntilanteestani.
On kyse sitten merijalkaväen sotilaasta sitomassa kenkiään, katoamassa miesten huutojen täyttämään käytävään.
Toimistotyöläisestä kolistelemassa brändivyön solkea, joka poistuu jättäen kalliin tuoksun.
Miehestä keräilemässä tietokone tarvikkeitaan ja valmistautumassa lähtemään luotani.
En ikinä nouse, koska vaikka herään siihen toimintaan toivon nukkuvani sen hetken yli kun ovi kaikuu yksinäisyyttä sen sulkeutuessa.
Tai sitten olen vain laiska.

Haluaisin käydä bileissä ja tavata jonkun. Sitten ei tarvitsisi enään haikailla kenenkään perään.
Tai sitten haluaisin vain löytää jonkun porukan johon ankkuroitua taas muutamaksi kuukaudeksi. Olen järjettömän ristiriitainen etten tiedä pitäisikö minun edes miettiä tälläisiä!
En pidä typeristä ihmisistä joiden kanssa tuntuu siltä että hukkaan aikaa mutta sitten haluan löllyä ihmisten kanssa.

Jos en olisi näin laiska muokkaisin ihmisten kuvista lempikohtia, tulostaisin sen ja menisin stockamannille ja ruiskuttaisin sitä miesten hajuvettä mistä tykkään tällä hetkellä koska joku tuoksuu sille. Mutta olen ihan laiska, pidän pullasta enemmän.
Se näyttää, tuoksuu ja maistuu parhaalle!

Käsilaukku onneksi antaa suunnan sen sisältö kertoo paljon tytöstä, siellä on koulukirjoja ja cheerleading-vaatteet. Ei yhtään poikaa.

1 komento:

Hindi-nagpakilala ayon kay ...

nikiniki tää on ihan selvä juttu! Naiset juoksee renttujen perässä ja rikkoo ihtesä. Ois helpompi olla ilman miehiä. -se typy joka ne bileet järkkäs <3 nähään pian! Naamaile mua!