Huwebes, Pebrero 11, 2010

Rusinoiksi



Kun tulin kotiin tiesin että minun on ryhdistäydyttävä kuvanteon suhteen!
Minulla oli kuitenkin hoppu, ja sen hopun päämäränä oli oppia miksi en pidä ( ei ole hyvä olla pitämättä jostain koska se luo negatiivista ilmapiiriä, silti luettelen) :
- Sottaisista ihmisistä
- Huumeita runsaasti käyttävistä ihmisistä
- Ihmisistä jotka juovat sosiaaliseen jännitykseen
- Jotka tupakoivat haisevasti (emt työkaverit jotka polttaa ei lemua röökille, no tytöt polttaa tuoksuja)
- Kaikkia noita kolmen edellisen mainitun päihteen käyttäjien heikkoutta antaa sen vaikuttaa elämäntyyliin.
Ällöä.
Ehkä oon hienostelija mut silti.

Kysyin sämpylää leikkaavalta äidiltäni, onko poika liian vanha minulle?
"Eipä kai jos hän haluaa hyötyä jostain muustakin sinussa kuin naisellisista ruuminaukoistasi - kuten sinun pirteästä sähköisestä luonteestasi ja jos hän kestää energisyytesi!" Kerrankin äiti ei tuhahtanut ali-arvostavin ilmein kun selitin kuinka näin Hra. Puhisimisen aivokuvat ja hänen kiinnostuksestaan aivoista, peleistä ja PSYKOLOGIASTA!
Kysyin vaikka eipä sillä ole mitään väliä, taitaa olla ensimmäinen kerta kun oikeastaan kysyn äidin mielipidettä jostain jonka toivon raahaavani ihan elävänä joskus sen eteen. Ahdistan itseänikin, kun tajuan että mielikuvitukseni on ennättänyt näin pitkälle ihmisestä joka ei edes tiedä kuinka ihastunut olen häneen.
Hänen aivokuvien perusteella voi selittää hänen käyttäytymistään, minäkin voisin lusikoida aukkoa oikeaan aivolohkooni jos se tuottaisi samanlaisia tuloksia, tosin minut kuolleena lusikka aivoissa voitaisiin tulkita väärin.

On uutta että joku on samaa mieltä, tykkää samoista asioista ja ajattelee samanlaisista asioista samankaltaisesti kanssani, samalla kun hänellä on sen verran eriävät mielipiteet että, tuntuu turvalliselta. Tykkään ihmisistä joilla on hyvä maku ja faktoihin perustuva väittelykyky.
Olemme kuin parabeelin x pisteissä.
Hän nukahtaa nopeasti, nauraa ääneen elokuville, pesee siististi hampaita (minä en..) ja ei pidä imurin äänestä (kukapa mies nyt tykkäisi, tiskivedestäkin menee sormet rusinalle<3).
Juodaan teetä, syödään poptartseja ja katsotaan elokuvia.
Rakastuin xboxiin
Lounaalla söisimme spagettia
En jaksa mennä kouluun vaan menemme lyömään vatsaitamme yhteen ja tekemään kaikkea puoli hölmöä. Syömään pizzaa ja nukkumaan.

Hyvä ettemme ole aina kun voimme yhdessä, tämänlaisesta odottamisesta ehkä tykkäänkin - odotan uusien perhosten lepattelua vatsaani.
Love, love is like a stubborn youth
Love, love hides in a smoky light
And I can never find the truth
Boy, your touches leave me mystified
And I wish I could believe in you



Walang komento: